KVALITET

KVALITET UTGÖR DEN NEDRE GRÄNSEN FÖR ALL VÅR VERKSAMHET OCH HJÄLPER OSS ATT UPPNÅ FÖRSTKLASSIGA PRESTANDA OCH ÖVERTRÄFFA VÅRA KUNDERS FÖRVÄNTNINGAR, MED FÖRSTÄRKT FOKUS GENOM SEX SIGMA METODIK FÖR VARJE PROCESS.
På Bharat Forge, är kvalitet och kundfokus av yttersta vikt. Vi tror starkt på total kundtillfredsställelse genom spetskompetens i produkt- och processutveckling, inbyggande av kvalitet i processen och aktivt förhållningssätt till problem, snabba svar till kunden, banbrytande teknik och konkurrenskraft. Några av våra allra senaste initiativ är:
  • Absolut felfria produktlanseringar
  • Minskad variation i våra processer
  • Kontinuerlig förbättring med 6-sigma-metoden
  • Robusta tillverkningssystem i linje med klassens bästa
Dessa syftar till att uppnå högre kundtillfredsställelse och en kvalitet som är i världsklass. I vår resa mot excellence, fortsätter vi att uppfylla de stränga kraven för globala OEM-tillverkare på en kontinuerlig basis. Vårt kvalitetssystem har utformats för att uppfylla de senaste standard för automotive kvalitetssystem , TS 16949. Skicklighet och kompetens i termer av yrkesmässiga och tekniska färdigheter har varit det centrala målet. Detta har hjälpt oss att förstå kundens röst i form av design, prestanda, fortlöpande kvalitet och konkurrenskraft genom lägre kostnader. Avancerad kontroll och provning hjälper oss att i tid ge de rätta lösningarna för OEM-krav om tid och säkerställa kvalitet och tillförlitlighet. Våra ansträngningar att få kontinuerlig kvalitet i världsklass med noll fels mentalitet upprepar bara det faktum att vi är fast beslutna att nå kvalitet och kundnöjdhet.